Rødvin

Spanien

glas / fl.  DKK

Marqués del Atrio, Rioja (Tempranillo, Grenache)

Intense noter af modne blommer, jordbær og hindbær. Vinen opleves frisk og vedvarende i munden og følges flot op af en intens eftersmag, der fuldender denne elegante og sammensatte vin.

-/375,-

Monasterio de las Viñas, Crianza (Garnache, Tempranillo, Syrah)

Duften og smagen byder på noter af røg, vildt, violer, brombær og blåbær. En elegant og blød vin som er flot støttet af egetræets blide toner.

75,-/345,-

Urban Ribera, Ribera del Duero, O. Fournier

Duften er intens med noter af moden sort frugt, krydderi, chokolade og lidt lakrids. Smagen er flot struktureret og velafbalanceret, her går noterne af sorte frugter som brombær igen sammen med lette toner af lakrids. En flot let mineralsk vin.

-/395,-

Chianti Classico, San Leonino, Toscana

Klassisk frugtrig og fyldig Chianti Classico.

225,-/355,-

Purato Nero D´avola (øko),

Halvtør, frugtagtig vin på organisk dyrkede druer og miljøvenlig Emballage

glas 75,-/ flaske 295,-

USA

Wente Vineyards, Southern Hills (Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Merlot)

Utrolig flot balance i smagen med lidt frisk peber, sorte modne brombær, solbær. Der anes lidt sødme og krydderi fra fadlagringen.

-/425,-

Silver Mountain Lodi, Californien. (Zinfandel)

En intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen. I munden opleves vinenfyldig og flot balanceret. Man bombarderes af modne røde bær. Eftersmagen er elegant og frugtfyldt med lækre bløde tanniner og flot harmoni.

-/395,-

Chile

Viña Tarapacá, Gran Reserva, (Carmenère)

Carmenère fremstår med en dyb rød farve. Stor duft af kirsebær, peber og tobak samt et strejf af vanille fra fadlagringen.

-/385,-

Los Vascos, DBR (Lafite) (Cabernet Sauvignon)

I duften finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber og muskatnød. Smagen er fløjlsblød med modne tanniner og masser af frugt. Flot lang og ren eftersmag.

-/325,-

Frankrig

Château Caroline, Moulis en Medoc, Cru Bourgeois (Merlot, Cabernet Sauvignon)

Denne rødvin fremstår med en god duft af skovbund, brombær og solbær i skøn harmoni. I munden er vinen fyldig med gode tætte tanniner og noter af solbær, læder og lang kraftfuld eftersmag.

-/495,-

Domaine Grosset, Cairanne, CdR Villages

(Grenache, Syrah/Shiraz,Mourvèdre) Cairanne, har en smuk rubinrød farve. Duften er præget af mørke bær og en god finesse. I smagen er der lagt vægt på elegance frem for stor kraft.

-/395,-

Grande Cuvée "La Fiole du Pape"

(Grenache, Syrah/Shiraz, Mourvèdre, Cinsault) Smagen er fløjlsblød med modne tanniner og masser af frugt. Flot lang og ren eftersmagChâteauneuf-du-Pape, Père Anselme har en mørk rød farve med gyldne reflekser.

-/745,-

Italien

Barolo DOCG, Beni di Batasiolo (Nebbiolo)

Duften har noter af mokka, mørk chokolade og brombær. Smagen er fløjlsblød, rigt sammensat med tilsvarende noter. Tanninen er høj, men balanceret af den mørke modne frugt.

-/695,-

Conti di Numio, Amarone Classico (Corvina, Rondinella, Molinara)

Conti di Numio, Amarone della Valpolicella DOC er flot mørk i glasset med en let teglstens farvet kant. Duften er rigt sammensat med nuancer af moden frugt og krydderier. Smagen er blød med en god intensitet og en lang fløjlsblød eftersmag.

-/690,-

Fabiano Ripasso ”Storica” (Corvina, Rondinella, Molinara, Negrara)

Tæt sort struktur med rød kant. Duften er præget af mørk chokolade ogvarme brombær. Smagen er kraftfuld med en kaskade af røde bær, mokka, chokolade og bløde tanniner.

135,-/475,-

Chianti Classico DOCG Zingarelli Red Label (Sangiovese, Merlot)

Vinen er livlig rubinrød i glasset. Duften er intens og vedholdende med hints af vilde bær og egetræets fine toner. Smagen er fyldig og kraftfuld med noter af røde bær som kirsebær samt violer.

-/435,-

Rinero Merlot, Veneto, (Merlot, Cabernet Sauvignon)

Smagen er fyldig med et krydret indslag samt moden frugt. Tanninerne er flot integreret, og er med til at give god længde i eftersmagen.

-/375,-