Hvidvine

Frankrig

1/2 fl. / fl.  DKK

Chablis Carré de César, Chateau de Maligny (Chardonnay)

Smagen er karakterfuld, velafbalanceret med fine nuancer og en dejlig "blomstrende" bouquet.

-/475,-

Lentz, Alsace (Pinot Gris)

Pinot Gris fra Lentz er flot gylden i glasset med en flot bouquet af abrikoser og tørret frugt. Smagen er lækker og fyldig med noter af tørret frugt og dejlig frisk.

-/395,-

Sancerre, Dom. De la Villaudiere

Denne Sancerre fremstår klar i glasset med en mild duft. Her er noter af friskslået græs, grønne æbler og en mild citruskarakter. Smager er tør med intens frugtsyre.

255,-/495,-

Italien

fl.  DKK

Pinot Grigio DOC Arcole (Pinot Grigio)

Vinen har en sart gule farve i glasset med gyldne reflekser. Duften er rig på blomster og frisk frugt med hints af grønne æbler og abrikos.

355,-

Spanien

fl.  DKK

Armas de Guerra Blanco - Bierzo (Godello & Dona Blanca)

Aroma af hvide frugter, noter af blomster og hints af fennikel. Smagen er dejlig og afsluttes med en intens & frugtig smag.

325,-

USA

fl.  DKK

Morning Fog, Wente Vineyards(Chardonnay)

Flot klar i glasset med ekspressiv duft af abrikos, vanille og citrus frugt. Smagen er fyldig med toner fra fadlagringen og fed cremet struktur. Igen noter fra abrikos, ananas og citrus. Enorm klar og frisk i stilen.

425,-

New Zealand

fl.  DKK

Babich Riesling

Flot klar i glasset med duft af eksotiske frugter, lime og ananas. Smagen er velbalanceret med god elegant frugt og en lang blød overgang.

345,-

Babich, Sauvignon Blanc, "Black Label"

Farven er flot grøn med gyldent skær. Duften er voldsom med de klassiske toner fra Sauvignon Blanc, lige fra nyslået græs til hyldeblomst.

415,-

Sydafrika

fl.  DKK

Old Vines Bernard Series, Bellingham (Chenin Blanc)

Funklende gylden farve med stor tæthed. Op af glasset vælter den vildeste bouquet med abrikos, ananas og gule blomster. Smagen er smukt parfumeret med honningmelon og blød eksotisk frugt. Samtidig holdes vinen flot oppe af en elegant frugtsyre.

475,-