December - Januar - Februar

Vinterens menu

Forretter

Lynstegt tun
wasabiskum - æble - kapers

Kalvetatar
syltede urter - peberfrugtrelish

Jomfruhummercreme
lyssejsoufflé - cognac (tillæg 35,- kr.)

Hovedretter

Crispy hellefisk
dijon - rosenkål - beurre blanc - sorte ris

Honningglaseret andebryst
grillet persillerod - sauce bigarade

Tournados af helstegt oksemørbrad
svampe - røget bacon - rødvinsglace (tillæg 35,- kr.)

Ost

Udvalg af danske eller europæiske oste

Desserter

Creme Brulee
mandelfudge - bærcompot

Mørk chokoladeparfait
syltede blommer - mandelknas

Nødde Mille Feuille
figner - abrikos

Menuen tilbydes til selskaber på minimum 20 personer. Forudbestilling er påkrævet.

DKK

4 retter

535,-

3 retter

485,-

2 retter

395,-


Hvis du har spørgsmål til menuen eller The Harbour, er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: +45 - 3338 9645
Mail: theharbour@arp-hansen.dk