Juni - Juli - August

Sommerens menu



Forretter

Tun
ærteskud - rugbrødscrunch - peberrodsskum

Røget andebryst
syltede urter - brøndkarse - creme af gedeost

Cremet ærtesuppe
helleflynder - ristet chorizo - syrnet fløde (tillæg til menu 35,- kr.)

Hovedretter

Unghanebryst
estragon - pinjekerner - honningglaseret svinekæbe - jus

Stegt multe
perleløg - persille - kapers - citrus beurre-blanc

Filet og lever af kalv
svampe - langtidsbagt tomat - rosmarinsky (tillæg til menu 35,- kr.)

Ost

Udvalg af danske eller europæiske oste

Desserter

Bagte frugter
marcipan - lime - chantillycreme - sprød kiks

3 slags jordbær
kage - sorbet - salat

Rabarber tærte
vanilje - lakridsskum

Menuen tilbydes til selskaber på minimum 20 personer. Forudbestilling er påkrævet.

DKK

4 retter

535,-

3 retter

485,-

2 retter

395,-


Hvis du har spørgsmål til menuen eller The Harbour, er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: +45 - 3338 9645
Mail: theharbour@arp-hansen.dk