Marts - April - Maj

Forårets menu



Forretter

Rimmet laks
rygeostcreme - syltede svampe - brøndkarse

Grønne asparges
vagtelæg - sennepsskum - Skagen skinke

Stenbiderrogen
rødløg – syrnet fløde – sprød rugbrød (tillæg 35,- kr.)

Hovedretter

Stegt perlehønebryst
brisselterrine - timianglace

Kalvefilet
sellerimousse - morkelsauce

Lammekrone
rabarber - forårsgrønt - lammesky (tillæg 35,-kr.)

Ost

Udvalg af danske eller europæiske oste

Dessert

Grillet ananas
panacotta – lakridsskum

3 slags rabarber
tærte, kompot og sorbet

Sprød kræmmerhus
vaniljeis - bær

Menuen tilbydes til selskaber på minimum 20 personer. Forudbestilling er påkrævet.

DKK

4 retter

535,-

3 retter

485,-

2 retter

395,-


Hvis du har spørgsmål til menuen eller The Harbour, er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: +45 - 3338 9645
Mail: theharbour@arp-hansen.dk