September - Oktober - November

Efterårets menu



Forretter

Svampeconsommé
torsk – røget olie – karotter

Rimmede kammuslinger
råmarineret æble – artiskok – stegt bacon

Foie gras
kalvetunge – nødder – reduktion af hvid balsamico (tillæg 35,- kr.)

Hovedretter

Svinemørbrad fra Gambygård
dijon – timianrasp – grønkål – glace

Stegt fasanbryst
confit af lår – rosenkål – røget gulerodspuré – trøffelsky

Hjortefilet
glaserede skorzonerrødder – rodfrugtchips – tranebær- æblesky (tillæg 35,- kr.)

Ost

udvalg af danske eller europæiske oste

Desserter

Chokoladefondant
blommer – stjerneanis – vanilleis

Karamelliseret kastanje/valnøddekage
hindbærsorbet – kanelcreme

Pære i bourgogne
nougat/kaffeparfait – sprød tuille

Menuen tilbydes til selskaber på minimum 20 personer. Forudbestilling er påkrævet.

DKK

4 retter

535,-

3 retter

485,-

2 retter

395,-


Hvis du har spørgsmål til menuen eller The Harbour, er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: +45 - 3338 9645
Mail: theharbour@arp-hansen.dk