Harbour aftenbuffet luksus

Forret

Forret på tallerken
Grillede kammuslinger i jomfruhummecreme m/svampe og urter

eller

Forret på buffeten
Tuncarpaccio med kompot af æbler, peberrod og dild.
Varmrøget ørred med kørveldressing
Andeleverpate med søde nødder, mynte og estragon.

Hovedret på buffet

Salat af grønne bønner med syltede rødløg, balsamico samt croutons.
Grillet grønt med mandler, portvin og fritte savie.
Salatbord med dressing.
Trøffelfarseret poussinbryst samt confit af lår.
Oksemørbrad i grana og serrano skinke.
Demi-glace og salt bagte kartofler

Dessert på buffet

3 slags ost med oliven og grove kiks
Opskåret frugt
Limepie
Chokolademousse med lakridsskum

Pris pr. person

DKK 495,-

 

Executive aftenbuffet tilbydes til selskaber på min. 25 personer
og forudbestilling er påkrævet.