A la carte - Aften

 

Forretter

DKK

Stegt sandart

Eddikeskum – dild olie – dild tapioka

125,-

Røget kammuslinger

Mandelpurè – syltet gulerod – skorzonerrodschips

125,-

Okseterrine

Skalotteløg – senneps mayo - tallerkensmækker

125,-

Løgsuppe

Rustikke croutoner – Parmesan – fritteret løg

105,-

 

Hovedretter

Svinemørbrad

Flæskesværs crumble – kantarel creme – græskar - rosenkål

225,-

Unghanebryst

Fermenteret hvidløg – perleløg – Karl Johan - sauce gastrik

205,-

Steak af oksefilet

Løg – porre – kalve blanquette - persillefrit

245,-

 

Fisk

Bagt torsk

Friturestegt skind – brændt løg – jordskokke purè – sauce vin blanc

225,-

Rødtunge

Havtornsgele – stegt blomkål –kammuslingchips – sauce på timian og vin

255,-

 

Salater

Mixed salat

2 slags dressing ~ hjemmebagt brød

95,-

Blandede salater

Vinaigrette ~ hjemmebagt brød

85,-

Harbour salat

Romainesalat ~ varmrøget laks ~ skaldyr ~ soltørrede tomater ~ sauce verde

168,-

Cæsar salat (a la Island)

Romainesalat ~ kyllingefilet ~ croutoner ~ caesardressing ~ Granaost

168,-

Tofusalat

Grønkål – æble – valnødder – granatæble - sennepsvinaigrette

168,-

 

 

Dessert

Hasselnøddeis

Tonganød marengs - hindbærkage

105,-

Selleri mousse

Lys hindbærganache – skovsyre – tørret jernurt

105,-

Citrontærte

Vanilje is - Italiensk marengs

105,-

 

 

Ost

4 slags lækre oste

Nødder - Rugkiks

105,-

1 stk. Petit Four

25,-