A la carte - Aften

Forretter

DKK

”Sommersalat”

Håndpillede rejer ~ dildolie ~ agurker ~ radiser ~ rygeost

125,-

Rimmede kammuslinger

Kørvelskum ~ syltede majroer ~ saltmandler

125,-

Oksetatar

Hasselnøddemayo ~ ristede hasselnødder ~ syltede bøgehatte

125,-

 

Hovedretter

Lammeculotte

Gulerodspuré ~ beder ~ sauce Espagnole ~ purløgsolie

245,-

Kyllingebryst

Feldsalat med syrnet fløde ~ syltede rabarber med vanilje ~ saltet squashbånd ~ persillesky

215,-

Svinebryst

Svampepuré ~ stikkelsbærsauce ~ stegte kejsehatte

215,-

 

Fisk

Grillet tun

Ærter ~ svampe ~ skummet sauce

245,-

Rødspætte

Brunet smør ~ grillet citron ~ forårsløg ~ gulerødder

225,-

 

Salater / Vegetar

Mixed salat

2 slags dressing ~ brød

95,-

Blandede salater

Vinaigrette ~ brød

85,-

Caesar salat á la Island

Romainesalat ~ kyllingefilet ~ croutoner ~ caesardressing ~ Granaost

168,-

Harbour salat

Romainesalat ~ varmrøget laks ~ skaldyr ~ soltørrede tomater ~ sauce verde

168,-

Kartoffel vaffel

Trøffelmayo ~ chili hummus ~ tofu ~ grønt

168,-

 

 

Dessert

Jordbær

Jordbær is – krystalliseret hvid chokolade – lakrids – jordbær kys

105,-

Rødgrød

Rødbede crudité ~ vanilje is ~ sprød fløde

105,-

Citronfromage

Hyldeblomst sorbet ~ knas ~ bær

105,-

Petit four

25,-

 

 

Ost

4 gode oste

Nødder - paleobrød

105,-