A la carte - Aften

Forretter

DKK

Saltet Laks

Brændt agurk ~ sennep ~ dild olie ~ maltjord

125,-

Røget makrel

Confiteret æggeblomme ~ syltet rødløgscompot ~ radiser

125,-

Carpaccio af dyrefilet

Kastanje ~ Grana ~ pinjekerner

125,-

 

Hovedretter

Ribeye

Pastinakpuré ~ bagt pastinak ~ bagt & brændt løg ~ kalvesky eller bearnaisesauce ~ fritter

255,-

Svinebryst

Østershatte ~ friséesalat ~ ribs ~ sky ~ flæskesværs crumble

215,-

Kylling ballotine

Karse ~ tomat beurre blanc ~ syltet selleri ~ spinatpuré

215,-

 

Fisk

Grillet tun

Sauce på sesam & soya ~ pak choi ~ syltede tomater

225,-

Stegt rødfisk

Kantareller ~ palmekål ~ brunet smør

225,-

 

Vegetar

Risotto

Bagt græskar ~ syltet græskar ~ ristede græskar kerner ~ kørvel

168,-

 

 

Dessert

Pistacieis

Tørret citronknas ~ syltet æble ~ mynte gele ~ calvadosskum

105,-

Mokka/Mandelkage

Chokolademousse ~ passionsfrugt coulis ~ mandelflager

105,-

Pocheret pære

Nøddebrud ~ vanilje creme ~ pæresorbet

105,-

Petit four

25,-