A la carte - Aften

 

Forretter

DKK

Tun

Kamille ~ broken gel ~ æble ~ selleri ~ crumble af flæskesvær ~ tyttebær

125,-

Grov tatar

Tatarsauce ~ rødbede ~ porre creme ~ rugbrød i eddikepulver

125,-

Jomfruhummerbisque

Løgcreme ~ urter ~ krebeshaler

125,-

Svamperisotto

Svampe ~ Vesterhavsost

105,-

 

Hovedretter

Oksemørbrad

Kejserhatte ~ jus ~ bagt pastinak

245,-

Lammeskank

Urter ~ grov mos

225,-

Andebryst

Kastanjepure ~ bagte kastanjer ~ glaskål ~ jus/tranebær

225,-

Havtaske

Persillepure ~ brændt spidskål ~ hønse blanquette

225,-

Laks

Kål ~ rå blegselleri ~ sauce på hjerte muslinger

225,-

 

Salater

Mixed salat

2 slags dressing ~ hjemmebagt brød

95,-

Svamperisotto

Grøn olie ~ urter ~ Grana

168,-

Blandede salater

Vinaigrette ~ hjemmebagt brød

85,-

Harbour salat

Romainesalat ~ varmrøget laks ~ skaldyr ~ soltørrede tomater ~ sauce verde

168,-

Caesar salat á la Island

Romainesalat ~ kyllingefilet ~ croutoner ~ caesardressing ~ Granaost

168,-

 

Vegetar

Falafel salat

Grønkål ~ hasselnødder ~ græskar ~ rødløg

168,-

 

 

Dessert

Pocheret pære

Citronsorbet ~ hindbær tapioka ~ chokolade ~ vaniljesne

105,-

Hasselnød panna cotta

Bagte hasselnødder ~ Estragon ~ Brombær granite

105,-

Gateau Marcel

Kirsebær ~ blodappelsin sorbet

105,-

En petit four

25,-

 

 

Ost

4 gode oste

Nødder ~ friskbagt brød

105,-