A la carte - Aften

Gældende for maj-juli 2018

Forretter

DKK

Rimmet ørred

Kålstøv ~ dildmayo ~ agurker ~ selleri chips ~ ørredrogn

125,-

Hvide asparges

Stegte kammuslinger ~ brunet smør ~ citron & kapers

125,-

Grov oksetatar

Estragon ~ sprød kartoffel ~ estragon sne

125,-

 

Hovedretter

Lammekrone med urtecrust

Glaserede løg ~ fermenterede hvidløgs tuile ~ lammesky

255,-

Oksemørbrad

Morkelsauce ~stegt hjertesalat ~ persillepuré ~ jordskokkechips

255,-

Stegt poussinbryst

Confit af lår ~ vanilje syltede rabarber ~ agurker ~ sauce jus med persille

215,-

 

Fisk

Smørstegt kulmule

Forårsløg ~ karotter ~ beurre blanc

225,-

Bagt lyssej

Ærtepuré ~ broccoli asparges ~ syltede enoki ~ hollandaise sauce

225,-

 

Salater

Blandede salater

Vinaigrette ~ brød

85,-

Caesar salat á la Island

Romainesalat ~ kyllingefilet ~ croutoner ~ caesardressing ~ Granaost

168,-

Harbour salat

Romainesalat ~ varmrøget laks ~ skaldyr ~ soltørrede tomater ~ sauce verde

168,-

Edamame bønner

Haricoverts i sauce på hvidvin og Pecorino ost Stegte løg ~ tomater ~ urter

168,-

 

 

Dessert

Chokolademousse

Karamel – saltede peanuts – passionsfrugt sorbet

105,-

Hindbær sorbet

Hindbær – vaniljecreme – arme riddere crumble

105,-

Brombær

Brombær is – krystalliseret hvid chokolade – broken gel på rå lakrids

105,-

 

 

Ost

4 gode oste

Nødder - rugkiks

105,-

Petit four

25,-