A la carte - Aften

Forretter

DKK

Avokado

Håndpillede rejer ~ mandel olie ~ rabarber ~ Gremalota mayo

125,-

Kalvefilet

Tunskum ~ friterede kapers ~ chimichurri ~ syltede bøgehatte

125,-

Stegte kammuslinger

Sauce på blåmuslinger ~ dild olie ~ salvie ~ sprængt asparges

135,-

Tomatsuppe

Selleri crudité ~ bagte cherrytomater-skovsyre ~ brødchips med eddikepulver

95,-

 

Hovedretter

Oksemedaljoner

Grillet spidskål ~ timiansauce ~ rødbedechips ~ Shiitake svampe

255,-

Morkel farseret perlehøne

Sauce på sort hvidløg ~ ramsløgsolie ~ stegt blomkål ~ rødbede puré

225,-

Svinemørbrad

Pancetta ~ fennikel creme ~ æble

215,-

Kulmule

Palmakål ~ kammuslingetapioka ~ brændt citron beurre blanc

225,-

Bagt laks

Ærte/kørvelpuré ~ bimi ~ hollandaise ~ glaskål

225,-

Lammekrone

Pommes ~ puré ~ garni ~ airbag med karse ~ Estragonsauce Serveres på spækbræt til 2 personer

550,-

 

Salater / Vegetar

Blandede salater

Vinaigrette ~ brød

85,-

Caesar salat á la Island

Romainesalat ~ kyllingefilet ~ croutoner ~ caesardressing ~ Granaost

168,-

Harbour salat

Romainesalat ~ varmrøget laks ~ skaldyr ~ soltørrede tomater ~ sauce verde

168,-

Grøn falaffel

Butter bean mos ~ grønt ~ tomater ~ grillet brød

168,-

 

 

Dessert

Mille-feuille

Hindbær ~ mynte ~ créme anglaise ~ brændt marengs

105,-

Chokolade brownie

Kakaosorbet ~ salt karamel

105,-

Rabarber mazarin

Rabarbersorbet ~ syltede rabarber ~ brokken gele af rabarber

105,-

Petit four

25,-

 

 

Ost

4 gode oste

Nødder - rugkiks

105,-