A la carte - Aften

Forretter

DKK

Røget laks

Tangsalat med sesam – Goma dressing

125,-

Skagen skinke

Comté – sennepsurter – syltede agurker – Dijon mayo

125,-

Carpaccio af okseinderlår

Høvlet peberrod - plukket salat - vagtelæg

125,-

Jordskokkesuppe

Friterede jordskokker – purløgsolie

105,-

 

Salater / Vegetar

Mixed salat

2 slags dressing ~ brød

95,-

Harboursalat

Cæsarsalat a la Island – Romainesalat – Varmrøget laks – Skaldyr – soltørrede tomater – sauce

168,-

Caesarsalat a la Island

168,-

Grøntsags ramen-suppe

Nudler – spire – urter – grillet brød

168,-

 

Hovedretter

Ribeye 250g

Confiteret hvidløg – saltbagt selleri – Bearnaise - fritter

265,-

Andebryst

Løgpuré – rødbeder – gulerod – sky med røget marv

225,-

Lammeskank

Braiseret i hvidløg/citron - tomater - krydderurter – knust kartofler

225,-

 

Fisk

Stegt torsk

Hønse blanquette – rødbedepuré – grillet hjertesalat

245,-

Laks

Grønkål – dild tapioka – Beurre-Blanc

245,-

 

 

Dessert og ost

Dessert & oste

Æblesorbet

Tørret æble – broken gel af hindbær - hindbær

105,-

Chokoladetærte

Pistacie – kirsebær is

105,-

Crème Brulée

Myntesorbet

105,-

Fire slags ost

Nødder - paleobrød

105,-

1 stk. Petit Four

25,-