The Harbour Julebuffet

1. juledag byder vi indenfor i varmen til vores julebuffet mellem 12.00 – 15.00.

Bordreservation er nødvendig senest mandag den 16. december 2019.

Julebuffeten

Marineret sild - karry sild med æg – Ørredrilette med urter

½ æg med mayonnaise og krebsehaler

Letsaltet laks med dild og fennikel – sennepsdressing

Kalvesylte – Serranoskinke – lammerullepølse – julepaté med garniture

Rødspættefilet med grov remoulade og citron

Salatbuffet med 2 slags Dressing

Kamsteg med brune kartofler og hjemmelavet rødkål med stjerneanis

Honning glaseret skinke med grønlangkål

Medister pølse med sennep

Æbleflæsk

Leverpostej med bacon og svampe

3 slags ost med kiks og oliven

Pebernødder og brunkager

Pigeonæbler, druer og klementiner

Ris á la mande med kirsebærsauce

Kaffe/the

DKK 345,- pr. person.